Kérdés, gyakran intézett kérdések - Shared Office Buda - coworking iroda Budakeszin

Gyakori kérdések. 

Neked is egyszerűbb, ha mindent tudsz, mielőtt belevágsz, ezért ajánljuk, hogy olvasgass az alábbi Gyakori Kérdések között. 

Ha esetleg egyéb kérdésed merül fel, keress minket bátran:

Nyitva vagyunk és várunk mindenkit sok szeretettel. Ózonos fertőtlenítéssel biztosítjuk a vírusmentes és biztonságos munkavégzés lehetőségét. Kézfertőtlenítő mindenki rendelkezésére áll. A szájmaszk a mindenkor érvényben lévő magyar rendelkezések alapján használatos.

Coworking irodából dolgozni messze költséghatékonyabb, mint irodát bérelni, így többet tudsz a vállalkozásodra fordítani. Ugyanis a coworking tulajdonképpen egy olyan munkakörnyezetet jelent, amely ötvözi egy kávézó, egy jól felszerelt iroda és az otthoni környezet pozitívumait, miközben egy inspiráló és változatos közösségben dolgozhatsz, ahol új kapcsolatokat építhetsz egy jó kávé, vagy egy ebéd mellett. Nemcsak szabadúszóknak és induló vállalkozásoknak lehet jó lehetőség, hanem akár azoknak a nagyobb cégeknek is, akik szorgalmazzák a változatos munkakörnyezetet csapataik számára, mert lehetőséget látnak benne.

Igen, kötelező. Az irodai asztal vagy tárgyaló csak a SHOB visszaigazolásával foglalható el. A foglalható időpontok minden hétköznap 8:00 és 20:00 között vannak. További információért érdeklődj elérhetőségeinken.

Minimum 4 órás asztalfoglalás esetén, amennyiben a tárgyaló szabad fogadhatsz ügyfelet egy gyors megbeszélés erejéig, maximum 30 percre. Ha azonban ennél hosszabb időről lenne szó tárgyalót szükséges foglalni a nyitva tartási időben 8 órától 20 óráig.

-Sok természetes fénnyel megvilágított, barátságos, emberközeli, zöld növényekkel tarkított, ízlésesen berendezett terek.
-Garantáltan 100/20 Mb/s az internet le/fel-töltési sebessége.
-PC és laptop is rendelekzésre áll, amennyiben szükséged van rá.
-Az utcafronton számos INGYENES parkoló található, de lefoglalhatod a belső udvari, biztonságos parkolónkat is.
-Nyomtatás és scannelés is elérhető nálunk. A Scannelés díjmentes, a nyomtatásért oldalanként díjat számolunk fel.
-Ha esetleg otthon felejtetted a töltődet, biztosítunk többféle laptop és telefon töltőt is, HDMI kábelt.

Hasznos dokumentumok: